Historik

BELLE Advokatbyrå grundades i juni 2019 av advokat Jennifer Jankevics. 

Jennifer avlade sin jur.kand. examen vid Stockholms Universitet 2008 och började därefter att arbeta inom med bankjuridik och compliance på HQ Bank AB.

Därefter arbetade hon på en mindre humanjuridisk byrå i Gamla stan. Sedan började Jennifer på affärsjuridiska advokatbyrå. Där arbetade hon med allmän affärsjuridik och civilrättsliga processer samt fastighetsrätt.

Då Jennifer ville bredda sin kompetens och prova på något nytt valde hon att lämna advokatyrket 2015 för att arbeta som bolagsjurist. Hon blev chef för Informationsövervakningen på Spotlight Stock Market. Där hade hon personalansvar för ett team av jurister och ekonomer som övervakade de börsnoterade bolagens regelefterlevnad. Arbetet ägde rum mitt i aktiemarknaden med stort fokus på börsrätt och marknadsmissbrukslagen (MAR). Det var en intensiv och lärorik tid.

Trots fantastiska arbetsplatser kände Jennifer att någonting saknades. Hon hade inte hittat drömarbetsplatsen än, ett ställe där hon kunde utvecklas till sin fulla potential. Då hon länge närt en dröm om att starta eget och istället för att klättra på karriärstegen, äga hela stegen, beslutade hon i mitten av 2019 att starta eget och skapa sin egen drömarbetsplats.

Då Jennifer har en bred kompetens inom både affärsjuridik och humanjuridik blev det naturligt att byrån skulle erbjuda tjänster inom båda dessa områden.

Byrån har sitt huvudkontor i Spånga utanför Stockholm. Advokatkontoret är modernt och välkomnande och hundar är givetvis välkomna. Byrån har därutöver mottagningskontor i Uppsala, Norrtälje och Västmanland.

Om Oss

Vi är en modern advokatbyrå som erbjuder juridiska tjänster inom flertalet rättsområden. Till företag erbjuder vi rådgivning inom kommersiell avtalsrätt, bolagsrätt, aktiemarknad och dataskydd (GDPR). Till privatpersoner erbjuder vi rådgivning inom brottmål och familjejuridik.

Byråns affärsidé är att genom ett personligt engagemang skapa långsiktiga relationer med våra klienter och finnas där för råd och stöd när det behövs som mest. Det ska vara enkelt att bara lyfta luren till oss och få den hjälp man behöver. Vi finns här för att lösa dina juridiska utmaningar.

Advokatbyrån har sitt huvudkontor i Spånga Stockholm samt mottagningskontor i Uppsala, Norrtälje och Västmanland. Vi åtar oss dock uppdrag över hela landet.

Kontakta oss gärna redan idag för ett första möte.


Bli en del av BELLE Spontan ansök idag 

Skicka CV, betyg och personligt brev till info@belleadvokat.se