ARBETSRÄTT

aRBETSSRÄTT

Söker du arbetsrättsjurist, advokat arbetsrätt i Stockholm, Spånga, Vällingby, Hässelby, Kista, Solna Sundbyberg, Uppsala, Norrtälje, Hallstahammar? Då har du kommit rätt.

Vi förstår vikten av en trygg och rättvis arbetsmiljö. Vi finns här för att vara ditt stöd och din röst i alla frågor som rör arbetslivet. Oavsett om du är arbetsgivare eller anställd, strävar vi efter att bidra till skapa en balanserad och hållbar arbetsrelation.

Våra tjänster inom arbetsrätt

Anställningsavtal och Förhandlingar:

Vi hjälper till med utformningen och granskningen av anställningsavtal för att säkerställa att både arbetsgivare och anställd är tydliga om sina rättigheter och skyldigheter. Vid behov deltar vi även i förhandlingar för att uppnå rättvisa villkor för båda parter.

Tvister och Konfliktlösning:

Om en tvist uppstår på arbetsplatsen (exempelvis tvist gällande uppsägningar, diskriminering, trakasserier och andra arbetsrelaterade frågor) agerar vi snabbt och effektivt för att lösa den på bästa möjliga sätt. 


Varför välja oss

Vi tar oss tid att förstå varje klient unikt och strävar efter att erbjuda skräddarsydda lösningar som passar deras behov.

Vi värderar din tid och arbetar effektivt för att uppnå de bästa resultaten på ett professionellt sätt.

Kontakta oss idag för att diskutera dina arbetsrättsliga behov.